Radio-DJ voor één uur

Voor “internationale broer-zus dag” kreeg ik de kans om nog eens mijn radio-stem van onder het stof te halen en samen met zus Nathalie een middaguitzending te doen bij Joe.

Het was ondertussen meer 20 jaar geleden dat ik nog eens achter een radiomicrofoon gestaan had, maar een intro in de goede ouderwetse “vrije radio”-stijl, dat lukte nog net ;-)

Nieuwsoverzicht met een West-Vlaamse tint, reclame voor CoderDojo (uiteraard ;-)) en een babbeltje met Peter Hinssen over zelfrijdende auto’s. Ik ben er namelijk van overtuigd dat mijn zoon die geboren is in 2010 nooit een rijbewijs zal moeten halen maar eender wanneer in een auto zal kunnen stappen die hem automatisch elke locatie kan brengen.

Een beetje zusje pesten…

Quiz met een Bellegemse bakker.

Over onze prille radio carriere bij Radio Zelfstandig Harelbeke en Tien Om Te Zien in Blankenberge.

Outro